Нео

Продумана підготовка: Як з дітьми будувати цілі на 2023 рік

Сейчас читают: 449
womo.ua

Маріанна Актаєва, психологиня освітніх проектів та програм мережі MRIYDIY Продумана підготовка – саме так психолог Андерс Ерікссон називає усвідомлений розвиток навички, що не існувала від народження.

Разом із колегою він написав книгу «Максимум: як досягти особистої досконалості» та розділив розвиток будь-яких навичок на три види: наївну, цілеспрямовану та продуману підготовку, яку ми можемо з вами перекласти на виховання дітей. Наївна підготовка Це шлях більшості людей.

Ви вчитеся новому і практикуєтеся до тих пір, поки не досягнете зони комфорту. У цей момент розвиток досвіду зупиняється. Якщо не вийти із зони комфорту — зробити те, чого ви раніше не робили, навичка автоматизується і ставатиме гіршою.

Наприклад, водії з десятирічним стажем можуть їздити гірше за недавніх студентів автошколи. Такі водії не відчувають необхідності покращувати чи підтримувати свої навички та поступово їх втрачають. Цілеспрямована У цілеспрямованій підготовці ви повторюєте ті ж дії, але сподіваєтесь згодом робити їх краще.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA