афіша

Показ документальної стрічки про гумор на війні “Нам своє робить”

Сейчас читают: 650
womo.ua

26 липня о 20:00 на галявині заказника «Протасів яр» імені Романа Ратушного відбудеться показ документальної стрічки про гумор на війні “Нам своє робить”.

Це не смішно. Це армія. Чи є на війні місце для жартів? Відповідь на це питання шукала знімальна група, проїхавши тисячі кілометрів по лінії фронту.

У фільмі військові з 17-ї окремої танкової бригади, медичної служби Інтернаціонального легіону, Групи Тора та Групи Молота діляться не лише перченими жартами, а й думками про те, як почуття гумору допомагає переживати найскладніші моменти.

Як, про що й навіщо жартують українські воїни – у документальному фільмі «Нам своє робить»!  Знімальна група: режисер: Костянтин Кляцкін оператор-постановник: Павло Липа продюсер: Сергій Малярчук звукорежисер: Василь Явтушенко композитор: Роман Вишневський монтаж: Павло Липа / Костянтин Кляцкін Виробництво: студія  DocNoteFilms  за участі об’єднання Вавилонʼ13.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA