кіно

«Лазня диявола»: вийшов український трейлер фільму про жіночу депресію

Сейчас читают: 880
womo.ua

Фільм «Лазня диявола» став подією цьогорічного Берлінського фестивалю і лавреатом «Срібного ведмедя» за видатний мистецький внесок.

Події містичного фольк-горору розгортаються у 18 столітті в селищі серед лісів і торкаються питань релігійності й місця жінки в суспільстві.

Покази австрійської стрічки в Україні розпочнуться 8 серпня в окремих кінотеатрах. Над фільмом «Лазня диявола» працювали австрійські режисери Северин Фіала та Вероніка Франц.

Його сценарій був заснований на дослідженні американської вченої Кеті Стюарт, присвяченому Німеччині XVII-XVIII століть. Дослідниця дійшла висновку, що люди, які страждали від депресії, яку в народі називали «лазнею диявола», спеціально вчиняли злочини, щоб їх стратили.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Банкротство физических лиц – это процедура, предусмотренная законодательством, которая позволяет гражданам решить проблемы с долгами, если они не в состоянии их погасить. Этот процесс может быть сложным lifehelper.one /1 неделю назад
kvartblog.ru
Банкротство физических лиц – это процедура, предусмотренная законодательством, которая позволяет гражданам решить проблемы с долгами, если они не в состоянии их погасить. Этот процесс может быть сложным kvartblog.ru /1 неделю назад
womo.ua
Виходити чи ні? Правда про зону комфорту і хто сказав, що звідти треба вийти womo.ua /1 неделю назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA