Украина праздник поздравления sms листівки Украина

Привітання з Днем захисника України — листівки, картинки, поздоровлення в прозі та у віршах

Сейчас читают: 549
liza.ua

Обов’язково привітай з Днем захисника України всіх причетних! Ми підготували листівки, картинки і смс поздоровлення до свята, щоб полегшити тобі пошук.

З Днем захисника вітчизни, дорогі українці!У нашій статті ти знайдеш привітання з Днем захисника України українською мовою у віршах та в прозі, а також красиві листівки і душевні картинки до свята.

Найкоротші з поздоровлень відмінно підійдуть для смс-привітань. Також ти дізнаєшся, кого дійсно варто привітати зі святом 14 жовтня.Сьогодні в Україні свято, Вітаю,  сестро!

Вітаю, брате! Бо ви у будь-яку хвилину Захистите неньку-Україну!Завдяки вам мир навкруги, Хай все вам буде до снаги, Хай життя процвітає, Хай Божа Матір охороняє!***Будь у нас завжди здоровий, і не суп суворо брови, Хай зігріють почуття високі, А ангел подарує сотню щастя років!***З днем Захисника країни Спішим тебе ми привітати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA