Религия церковные праздники православие Христианство листівки

Покров Пресвятої Богородиці — привітання у віршах, листівки та смс

Сейчас читают: 931
liza.ua

Покров Пресвятої Богородиці щорічно відзначається 14 жовтня. У цей день православна церква згадує події, що відбулися дуже давно, але мають цінність для віруючих християн і до цього дня.Свято не випадково називається Покров Пресвятої Богородиці, адже саме в назві криється його суть.

За переказами Богородиця врятувала приречених на загибель людей, накривши їм своїм покровом з голови. Це сталося в Константинополі, де язичники хотіли розгромити храм, а всіх віруючих людей зробити рабами, тому ще з давніх-давен православні віруючі вважає Богородицю своєю заступницею і покровителькою.Для віруючих людей головне в цей день помолитися Пресвятій Діві і Господу Богу, подякувати їм за все або попросити допомоги.

Люди вірять, що їх молитви не можуть бути не почуті в такий святий день. У цьому, мабуть, і полягає суть свята Покрова Пресвятої Богородиці.Ми підібрали листівки, смс, вірші та привітання з Покровом Пресвятої Богородиці!Бажаю тобі, щоб Божа Мати Від усіх-усіх бід оберігала, Ні дня не дала

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA