New York характер Королевская семья Нео New York

Принцесам можна: 11 дивовижних фактів про принцесу Маргарет

Сейчас читают: 585
vogue.ua

Принцеса Маргарет вирізнялася з-поміж своєї родини бунтарським духом і сміливістю робити те, що їй заманеться. На честь її дня народження, 21 серпня, ми зібрали 11 фактів про цю унікальну жінку, яка водночас обурювала і викликала захват. "Для багатьох принцеса Маргарет була темною овечкою серед свого покоління королівських осіб.

Але ця репутація не надто її непокоїла", — писалося в некролозі на честь принцеси Маргарет у The New York Times. За словами біографа Тео Аронсона, якось принцеса сказала французькому режисерові і поетові Жану Кокто такі слова: "Непослух — моя радість".

Схоже, таким був девіз молодшої сестри королеви Єлизавети II, яка протягом 71 років свого життя вирізнялася складним характером.

Вона курила і пила, у неї був роман з чоловіком, молодшим за неї на 17 років, і на її долю випав приречений на нещастя роман з полковником Королівських Військово-Повітряних Сил Великобританії Пітером Таунсендом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA