Beulah London Іспанії Летиція Нео Chanel Beulah London Іспанії Летиція

Сукня, яку вибирають усі принцеси і герцогині

Сейчас читают: 475
vogue.ua

Королівський етикет, звичайно, означає, що члени різних монарших сімей одягаються дуже схоже: вибирають довші подоли, жіночні розкльошені штани і строгий крой, що створює неминучі (хоч і ненавмисні) паралелі в гардеробі.

Проте, повторення певного дизайну зустрічається набагато рідше. Деякі з них спадають на думку з недавніх спогадів: розшита лелітками сукня Falconetti бренду The Vampire’s Wife була помічена на  герцогині Кембриджській, принцесі Беатріс і кронпринцесі Норвегії Метте-Маріт; сукня Roland Mouret Lamble, яку надягли Кейт у 2021 році та королева Нідерландів Максима у 2017 році; та спідниця Vrima Hugo Boss, яку носили принцеса Данії Марія і королева Іспанії Летиція.

Але жоден дизайн до сьогодні не з'являвся так часто, як сукня "Ahana" бренду Beulah London. Літня сукня з короткими рукавами, втачним поясом та ліфом на ґудзиках – втілення мрії 1950-х років.

Саме австралійська принцеса Мері вперше була помічена у цій сукні у 2020 році під час відвідання палацу Фредеріксборг. Вона доповнила вбрання підхожими гостроносими туфлями та вишитим райдужним клатчем для яскравого акценту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA