Кейт Миддлтон принц Уильям Кейт Миддлтон принц Уильям

Герцоги Кембридзькі здобули статус принца й принцеси Уельських

Сейчас читают: 966
vogue.ua

Після смерті королеви Єлизавети II та сходження на принца Чарльза на королівський престол, Вільям і Кейт офіційно успадкували титули принца і принцеси Уельських, які раніше носили король Чарльз III й покійна принцеса Діана. «Як мій спадкоємець, Вільям тепер приймає шотландські титули, які так багато означали для мене, — сказав король у своїй першій публічній промові як суверен. — З Кетрін поруч із ним, наші нові принц і принцеса Уельські, я певний, продовжуватимуть надихати та вести наші національні справи».

Принц і принцеса Уельських, прийняли ті самі титули, що й король Чарльз III і його колишня дружина Діана. Невдовзі після того, як вони отримали нові титули, представник палацу сказав, що Кейт і Вільям планують «зосередитися на поглибленні довіри та поваги народу Уельсу».

За словами представника палацу, принц і принцеса підходитимуть до своїх ролей «скромно, як вони підходили до своєї роботи раніше».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA