принц Гарри Меган Маркл війна принц Гарри Меган Маркл

Принц Гаррі та Меган Маркл зробили пожертвування на підтримку України

Сейчас читают: 102
womo.ua

Принц Гаррі та Меган Маркл підтримали Україну фінансово. Їхній фонд Archwell перерахував суму, яка залишається в секреті, благодійним організаціям, що надають підтримку Україні.

Про це пише DailyMail. Відомо, що пожертвування було зроблено на згадку про українського спортсмена, який брав участь у Іграх нескорених.

Сергій Караїван загинув, захищаючи Україну від російських окупантів, минулої неділі. Серед організацій, які отримали пожертвування від Фонду Меган Маркл та принца Гаррі організація, яка займається розмінуванням територій The HALO Trust, міжнародна єврейська гуманітарна організація, яка підтримує біженців HIAS, The Kyiv Independent, підтримуються організацією Are We Europe та інших.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл та принц Гаррі підтримали Україну у своїй промові на церемонії NAACP Image Awards. The post Принц Гаррі та Меган Маркл зробили пожертвування на підтримку України appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA