работа тайм-менеджмент Карьера

Позитивний тайм-менеджмент: як спланувати свій день

Сейчас читают: 658
cosmo.com.ua

Плануючи день, важливо враховувати не тільки завдання, які потрібно виконати, а й власні фізичні можливості. Ділимося рекомендаціями з книги «Позитивний тайм-менеджмент» Марії Хайнц, які допоможуть тобі гармонійно спланувати свій день.   Враховуй циркадні ритми Циркадні ритми — це зміна періодів сну та бадьорості.

Про важливість нічного сну знають усі, але інколи бувають моменти, коли висипатись щодня складно. Проте, якщо є можливість, намагайся слідувати природному для організму ритму, пов`язаному із сонячним світлом.

Це сприяє емоційній стабільності та допомагає ефективніше боротися з тривогою та дратівливістю.   Не забувай про біоритми З циркадними ритмами пов`язаний цикл підйому та спаду сил протягом дня.

Найпродуктивнішим періодом вважається час після пробудження. Він триває приблизно сім годин, а потім настає спад. Тому всі справи, які вимагають повної концентрації, краще виконувати вранці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA