Украина подарунки новий рік ідеї для подарунків бренди одягу Украина

Патріотичні подарунки на Новий рік для українців: пазли, календарі та одяг

Сейчас читают: 979
womo.ua

Чи хочете ви зробити оригінальний, яскравий, креативний та патріотичний подарунок на Новий рік 2024, який подарує гарний настрій кожному українцю?

Якщо так, то ми підготували для вас велику добірку ідей патріотичних подарунків від українських брендів та митців. У цій добірці є все: настільні ігри, пазли, календарі, стікери, одяг та інші цікаві речі. Читайте також: Новий 2024 рік: ідеї подарунків для друзів Що подарити на Новий рік: 10 ідей для українців  Прапор України До Дня Перемоги Найкращий подарунок для себе, для друзів або коханої людини.

Ця банка — це символ того, що український народ не зламати. Наші люди в окупації ховали від російських загарбників синьо-жовті стяги у банці, в землі, на городі, щоб дістати їх у відповідний момент.

Збережіть і ви цей прапор до мирного часу, а коли настане той самий День, розбийте або відкрийте банку, дістаньте прапор та встановіть над домівкою, повісьте на балконі або ж просто заверніться в нього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA