Украина playboy новини шоубізнес Украина

"Постріл був мені в голову". Ірина Білоцерковець зізналася, як пережила російський обстріл та чому знялася в журналі "Playboy"

Сейчас читают: 989
hochu.ua

Обкладинку першої друкованої версії журналу "Playboy Ukraine" прикрасила відома модель Ірина Білоцерковець, яка в перші дні війни отримала серйозну травму, внаслідок якої втратила око.

Красуня поділилася, як вона змогла пережити свої життєві потрясіння. Білоцерковець зазначила, що 26 лютого принесло в її життя трагедію та біль.

Про це знаменитість повідомила у своєму інтерв'ю "ЖВЛ". Читати також Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання: як виглядає модель зараз (ФОТО) Як відомо, Ірина рятувала своїх дітей від бойових дій.

Того ж дня стався фатальний для жінки обстріл. Все, що я пам'ятаю з того дня, що я чую постріл. Я їм (дітям) сказала: Я вас люблю, пригніться, я вмираю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA