новини знаменитості

Дно пробите: Василь Ломаченко дуже неоднозначно відреагував на ракетний обстріл у Чернігові

Сейчас читают: 331
hochu.ua

Екс-чемпіон світу з боксу відразу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко продовжує нахабно мовчати про віроломну війну в Україні, розв'язану путінським режимом.

Зокрема, спортсмен жодним чином не відреагував на нещодавній обстріл центру Чернігова. В день Яблучного спасу знаменитість привітав фоловерів із церковним святом, а от про чернігівську трагедію не написав жодного слова.

Особливо цинічним також є те, що Василь написав у себе в Instagram привітальний пост уже після терористичної атаки. Читати також "Дякую силам ППО, що ми живі:" реакція українських зірок на черговий обстріл Києва росіянами Як бачимо, у публікації він процитував  архімандрита Російської Православної церкви Сергія (Срібнянського).

Зокрема, Ломаченко написав:Поганих людей немає. Є люди, за яких особливо треба молитися.На жаль, колись улюбленець мільйонів українців Василь Ломаченко, постійно відзначається проросійськими заявами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA