новини Ірина Білик конфлікт Слава Дьомін

Образилася на питання, яке задали її колишньому: Слава Дьомін зізнався, чому Ірина Білик з ним быльше не спілкується

Сейчас читают: 333
hochu.ua

Український ведучий Слава Дьомін зізнався, що одного разу він сильно образив не тільки Влада Яму, а й Ірину Білик. А дійшло все до того, що вона зовсім перестала спілкуватися з ведучим.

Виявилося, причиною тому стала його розмова з колишнім продюсером співачки Юрієм Нікітіним. Подробиці про конфлікт знаменитостей дізнавайтеся на HOCHU.ua!У власному інтерв'ю для YouTube-каналу "Слава+" Дьомін розповів, що одного разу Ірина Білик перестала з ним спілкуватися.

Судячи з усього, знаменитості так і не обговорили причину образи артистки на шоумена.Сам він припускає, що посприяти погіршенню їхніх стосунків могло його інтерв'ю з Юрієм Нікітіним, який є не тільки колишнім продюсером Ірини Білик, а і її екскоханим.

Читати також Слава Дьомін розповів, як "Холостяк" зіпсував його багаторічну дружбу з Топольським Так, за словами Слави Дьоміна, співачку могло образити його запитання Нікітіну про те, чому після їхнього розставання артистка перестала випускати хіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA