Кім Кардаш'ян пластична хірургія

Попри усі заяви про природну красу: Кім Кардаш’ян відвідала офіс пластичного хірурга (ФОТО)

Сейчас читают: 529
hochu.ua

Зірку реаліті-шоу Кім Кардаш’ян зафільмували під час походу до офісу пластичного хірурга в Беверлі-Хіллз. На ній не було макіяжу, а своє обличчя вона намагалась приховати під чорним капюшоном.

Про це пише Daily Mail.На вебсайті Diamond Face Institute Кім Кардаш’ян значиться, як одна з найвідоміших клієнток лікаря Даймонда.

Він ніколи не підтверджував, що знаменитість робила пластичні операції в його клініці, проте ділився відео, як Кім та Кортні роблять комбіновані процедури, які полягають у проколюванні шкіри.

Потім кров пацієнта використовують для догляду за його обличчям.Фото: dailymail.co.ukФото: dailymail.co.uk Читати також "Без зіркових сестер:" Кортні Кардаш'ян хоче випустити своє реаліті-шоу Кардаш’ян є великими прихильниками наших комбінованих процедур, які допомагають їм підтримувати шкіру в найкращому стані, - поділився лікар з виданням Stylish.Водночас він не став коментувати, чи застосовувала знаменитість більш інвазивні процедури, як от введення філерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA