Меган Фокс Книга акторка вірші Меган Фокс

Меган Фокс зі “злим гумором” написала книгу про отруйних красунчиків

Сейчас читают: 245
hochu.ua

Багато знаменитостей вже видали свої мемуари, де поділились щемливими історіями зі свого життя. А ось акторка і модель Меган Фокс вирішила відрізнятися від своїх зіркових колег, тому замість прози написала збірку віршів.

Книга, яка отримала промовисту назву “Красунчики отруйні”, побачить світ у листопаді 2023 року.Відповідне оголошення Фокс зробила у своєму мікроблозі.

Вона опублікувала яскраву обкладинку майбутньої книги - на ній зображено рот, щоб кусає змію. На другому фото акторка залишила короткий опис збірки.

Читати також Усім парам на замітку: стало відомо, завдяки чому Меган Фокс і Колсон Бейкер змогли впоратися з проблемами у стосунках Ці вірші були написані в спробі викорінити хворобу, яка засіла в мені через моє мовчання.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Чому Меган Маркл носить тепле пальто у спеку: пояснення зіркового стиліста (ФОТО) hochu.ua /8 месяцев назад
milayaya.ru
Малахов показал пропавшую звезду «Моей прекрасной няни» на видео milayaya.ru /8 месяцев назад
lublusebya.ru
Очередное «бегство» Сассекских: почему Меган перестал устраивать Лос-Анджелес и куда она хочет переехать lublusebya.ru /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA