місто Лос-Анджелес Стиль акторка зіркові образи місто Лос-Анджелес

Флоренс П'ю в романтичній сукні та з “хуліганистою” зачіскою відвідала мітинг у Нью-Йорку (ФОТО)

Сейчас читают: 481
hochu.ua

У вівторок, 15 серпня, акторка Флоренс П'ю прийшла на страйк, що проходив на Disney Studios у місті Бербанк, округ Лос-Анджелес штату Каліфорнія.

Таким чином зірка “Оппенгеймера” вирішила підтримати колег по цеху, які вимагають кращої оплати праці. Читати також Флоренс Пʼю похизувалась “голою” сукнею на прем'єрі “Оппенгеймера” у Лондоні (ФОТО) Для цього заходу акторка обрала коротку білу сукню з мереживом, рюшем та відкритими плечима.

Доповнила свій образ П'ю світлими кросівками, бежевою сумочкою на довгому ремінці та окулярами від Valentino. На акторці було багато каблучок, браслетів, сережок, а також яскраве бузкове намисто, виконане з бісеру та намистинок у формі квітки.

Своє відросле волосся, яке раніше поголила заради ролі, Флоренс пофарбувала у білявий відтінок та вклала в “хуліганську” зачіску.Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Ліндсі Лохан показала фігуру через два тижні після пологів: чим так пишається актриса (ФОТО) Також раніше ми писали, що до протестувальників приєдналась і “Агент Єва”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA