Белла Хадід модель здоров'я лікування хвороба новини Белла Хадід

Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання: який зараз вигляд має модель (ФОТО)

Сейчас читают: 518
hochu.ua

Американська супермодель палестино-голландського походження і муза багатьох сучасних дизайнерів Белла Хадід шокувала шанувальників новиною про загострення хвороби Лайма.

У зв'язку з погіршенням стану здоров'я зірці довелося взяти паузу в роботі та пройти тривалий курс лікування. Як у цей час виглядала модель і що з нею відбувалося - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У зв'язку з тим, що модель на тривалий час зникла з публічного простору, її шанувальники розповсюджували найрізноманітніші чутки - від депресії через болісне розставання з хлопцем, до зловживання наркотиками та лікування в рехабі.

Однак днями модель все ж таки вийшла на зв'язок із фанатами та розповіла, де насправді пропадала тривалий час. Читати також Як Белла Хадід виглядала до пластики: чи шкодує зірка про операцію в 14 років? (ФОТО) Виявилося, зовсім недавно їй довелося пройти інтенсивний курс лікування, який тривав 100 днів.

Пов'язано це з тим, що останні 15 років Белла Хадід бореться з хворобою Лайма, яка передається через укус кліща. Такими подробицями вона поділилася у себе в Instagram.Всесвіт працює найболючішими та найпрекраснішими способами, але я маю сказати, що, якщо ви боретеся - все налагодиться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA