Богдан Беспалов відео новини шоубізнес Даша Квіткова Богдан Беспалов

"Він - персонаж з минулого". Беспалов заявив про можливі стосунки Квіткової та Заливако (ВІДЕО)

Сейчас читают: 988
hochu.ua

Епатажний блогер Богдан Беспалов, який нарік себе татом пліткарів українського шоубізу, відзначився, досить резонансною заявою.

Подробиці - в нашому матеріалі.Як виявилося, Беспалов припустив, що екс-дружина телеведучого Нікіти Добриніна Даша Квіткова та герой одного із сезонів реаліті "Холостяк" Михайло Заливако можуть бути новою закоханою парою.

Відповідну інформацію блогер-пліткар розповсюдив у своєму тік-тоці. За словами Богдана, Квіткову та Заливако  бачили разом. Читати також Обійшлося без судів: Нікіта Добринін і Даша Квіткова владнали питання про виховання спільного сина За не підтвердженими даними,  екс-кохана Добриніна блогерка Квіткова, вечорами інколи гуляє з Михайлом Заливакою.

Пару, начебто, часто бачили у "Французькому кварталі", який знаходиться в українській столиці.Мотиви Заливако я зрозумію, чому йому цікава Квіткова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA