Олена Зеленська місто Запоріжжя Стиль Олена Зеленська місто Запоріжжя

По-простому класно: Олена Зеленська відвідала благодійний захід у повсякденному образі (ФОТО)

Сейчас читают: 356
hochu.ua

Вчора, 15 серпня, Олена Зеленська розповіла підписникам у Facebook про свій візит до Карпат. Там перша леді України зустрілася з великими прийомними родинами (так званими ДБСТ), у яких виховуються від 5 до 10 дітей.

Так, фундація Олени Зеленської від початку опікується такими сім’ями й нині подарувала їм повноцінне літо та змогу відпочити разом, усією родиною, хоч би якою великою вона була.

Краєвиди, природа, нові враження - усе це дуже важливо і для дітей, які багато пережили й переживають, і для їхніх батьків, яким випала на долю евакуація, пошуки нового дому та безпеки для своїх близьких.

Але й у мирний час виїзд на відпочинок разом був для таких великих родин недосяжною мрією,- зазначається у пості. Фото: @olenazelenska.official Читати також Яскрава і стильна: Олена Зеленська замилувала новим образом у незвичайному діловому костюмі (ФОТО) На залучені від іноземних партнерів кошти організація профінансувала путівки та проїзд до табору для 1357 дітей і батьків із 218 великих прийомних родин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA