Україна Україна

Понад 70 жінок-науковиць стали учасницями 4-го сезону премії L’Oréal — Unesco

Сейчас читают: 528
womo.ua

Компанія L’Oréal Україна завершила прийом заяв на здобуття української премії L’OréalUNESCO «Для жінок у науці». Премія реалізовується в Україні вже четвертий рік поспіль і є частиною глобальної програми L’Oréal-UNESCO «Для жінок у науці».

Мета премії — підтримати та відзначити талановитих жінок-науковиць, заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

Для участі у Премії жінки повинні мати науковий ступінь, наявність публікацій у журналах, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science та бути соціально активними задля популяризації науки.

З 01 квітня по 01 липня 2021 року тривав збір заяв через онлайн платформу forwomeninscience.in.ua. За три місяці було отримано 172 заяви від науковиць з 25 міст України, 99 вищих навчальних закладів України та 29 інститутів НАН України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA