Олег Фагот Михайлюта Танці з зірками телешоу шоу Олег Фагот Михайлюта

Стала відома дата прем’єри нового сезону шоу «Танці з зірками»

Сейчас читают: 805
cosmo.com.ua

Сьогодні стала відома дата довгоочікуваної прем’єри нового сезону шоу «Танці з зірками» — так, глядачі побачать перший прямий ефір вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Про це стало відомо з атмосферного промо-ролику, у якому з’явилися нові зіркові учасники сезону: гумористка і зірка «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова, капітан команди «Стояновка» у «Лізі Сміху» Іван Люленов та актор Костянтин Войтенко.

У відео зірки з’явилися на світанку посеред квітучого лісу та виконали декілька чарівливих рухів. Нагадаємо, що в мережі триває #танціззіркамиchallenge — традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають один одному виклик із запрошенням на легендарний паркет.

Виклик #танціззіркамиchallenge вже прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA