Нео

Померла ведуча, акторка Руслана Писанка

Сейчас читают: 611
vogue.ua

З життя пішла Руслана Писанка, українська акторка та телеведуча, яка першою в країні почала транслювати бодипозитив. Їй було всього 56 років.

З початком війни Руслана Писанка виїхала до Німеччини. Саме там лікарі діагностували в неї важку хворобу (не розголошується), від якої, ймовірно, акторка швидко та позачасно пішла з життя.

Вона не афішувала хворобу, проте докладала всіх зусиль для допомоги країні, перебуваючи за кордоном. У Руслани вища режисерська освіта, проте всеукраїнську славу вона здобула, коли була соведучою випусків Прогнозів погоди на телебаченні.

Країна заворожено спостерігала, як життєрадісна жінка з пишними формами відкрито висловлювала любов до себе та до життя. Фактично, ведуча транслювала бодипозитив задовго до того, як це стало мейнстрімом: в 90-ті, коли панували нереалістичні стандарти краси, а до створення Інстаграму залишалися десятиріччя, це було сенсаційно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA