місто Маріуполь История Азов місто Маріуполь

«Днями померла мама Богдана, а я не знаю, як про це сповістити»: дружина «азовця» розповіла про листування та полон чоловіка

Сейчас читают: 573
womo.ua

Богдан, чоловік 36-річної киянки Наталії Зарицької — один із захисників Азовсталі. Пара разом три роки — стільки ж Богдан присвятив службі в лавах полку Азов.

У свій день народження на Богдан освідчився Наталі і пара побралася через Telegram: командир склав акт і надіслав фото до київського РАГСу, поки юристка полку робила інші необхідні документи просто у підвалах Азовсталі.

Тепер Зарицька очолила раду дружин і матерів захисників «Жінки зі сталі» і намагається повернути чоловіка та його побратимів додому — російські військові взяли українців у полон і, за деякими даними, вивезли у в’язниці на непідконтрольні території.

Про це Наталія Зарицька, дружина бійця полку Азов, розповіла в інтерв’ю НВ. Майже весь час їхнього знайомства Богдан служив, і це були здебільшого дистанційні стосунки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA