смерть війна новини шоубізнес

Помер Валентин Юдашкін: що відомо про дизайнера-путініста та як він пов'язан із російською армією

Сейчас читают: 472
hochu.ua

Диктаторська росія прощається з ще одним популярним дизайнером, який колись зміг прославити країну-агресорку на міжнародній модній арені.

2 травня стало відомо про смерть Валентина Юдашкіна. Чому обірвалося життя 59-річного модельєра та що потрібно знати про кар'єру путініста — деталі на HOCHU.ua.Про смерть російського кутюр'є повідомив пропагандистський "Перший канал" із посиланням на його дружину.

Точну причину, чому Юдашкін пішов з життя не повідомляється, але відомо, що з 2016 року він боровся з онкологічним захворюванням.

Окрім того, останні роки він рідко з'являвся на публічних заходах, але все ж продовжував працювати у сфері дизайну. Читати також 25-річну суперстар K-pop знайшли мертвим у власному будинку: помер Мун Бін із гурту Astro Валентин Юдашкін радянський і російський художник-модельєр, володар звань народний художник росії, заслужений діяч мистецтв росії, академік російської академії мистецтв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA