новини шоубізнес Алла Пугачова

Алла Пугачова засвітилася на похоронах Валентина Юдашкіна в Москві (ФОТО)

Сейчас читают: 174
hochu.ua

Примадонна російської естради Алла Пугачова засвітилася на похоронах модельєра Валентина Юдашкіна. Днями артистка терміново прилетіла до москви після того, як стало відомо про смерть її близького друга.

Судячи зі знімків, що потрапили в Мережу, Пугачова не хотіла світитися на публіці. Деталі — на HOCHU.ua!Як повідомляють росЗМІ, примадонна відвідала офіційну траурну церемонію, на якій старанно ховалася від журналістів.

Співачка була в чорному вбранні, а обличчя ховала під великим капелюхом і сонцезахисними окулярами. Читати також Хто створив фірмовий образ примадонни: Алла Пугачова відреагувала на смерть радянського модельєра Відомо, що артистка заїхала через задній вхід Троєкуровського кладовища в супроводі охоронців та особистої помічниці.

Алла Пугачова намагалася не привертати до себе багато уваги, проте в залі прощань сіла в першому ряду, оскільки була близькою подругою померлого, з яким вони були знайомі понад 30 років.Зазначимо, що на похороні Юдашкіна також присутні артисти-путіністи, серед яких Надія Бабкіна, Олег Газманов, Стас Михайлов та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA