прем'єра кіно фільм новий фільм

Усі секрети українських кібервійськ: що відомо про новий фільм "Перший код"

Сейчас читают: 836
hochu.ua

У Києві відбувся закритий показ фільму про українські кібервійська — "Перший код". Що потрібно знати про нову стрічку та де її можна подивитися?

Розповідаємо у нашому матеріалі на HOCHU.ua! Читати також "Балада про співочих птахів і змій": вийшов трейлер приквела "Голодних ігор" (ВІДЕО) "Перший код" — фільм, що розповідає історію розвитку української IT-галузі з 50-х років по теперішній час: від того, як українські інженери працювали над створенням першого комп'ютера, до боротьби з росією на IT-фронті.У фільмі можна буде побачити вражаючі сцени.

Зокрема там переплітатимуться дві сюжетні лінії — реальна та віртуальна. Відомо, що бюджет цієї стрічки складає 500 мільйонів доларів.

Крім трюків, саундтреків від TVORCHI і красивих картинок, у фільмі "Перший код" також розкриють секрети українських кібервійськ.Продюсер фільму Владислав Савченко поділився інформацією про склад української кіберармії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA