Польша місто Київ Мода художники українська мода одяг Польша місто Київ

Польський бренд створив літню колекцію одягу за мотивами картин української художниці: фото

Сейчас читают: 376
womo.ua

Польський бренд Medicine випустив колекцію, натхнену творчістю української художниці Марії Примаченко. Читайте також: Київ — серце України: як українські бренди прославляли столицю України Як зазначили представники бренду, у своїй колекції вони використали лише певні елементи з картин Примаченко, створивши абсолютно нові композиції. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани До колекції універсального одягу в стилі casual увійшли речі для жінок і чоловіків: футболки, шорти, сукні, спідниці, сорочки, світшоти, шкарпетки, а також шопери.

Ціни на одяг — від 49.90 до 199.90 злотих (446–1787 гривень). Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото В Україні шоуруми Medicine працюють у Луцьку (вул.

Сухомлинського, 1) та Рівному (вул. Короленка, 1). The post Польський бренд створив літню колекцію одягу за мотивами картин української художниці: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA