Польща Концерт бейонсе співачка Анна Трінчер Польща

Не прибирають, брудна ванна і навіть води не дали: Анна Трінчер "рознесла" елітний польський готель за 13 тис. грн (ФОТО)

Сейчас читают: 764
hochu.ua

Популярна українська співачка Анна Трінчер, яка нещодавно набила провокаційне тату, здійснила свою дитячу мрію: дівчина нарешті побувала на концерті Бейонсе, який та давала у Польщі.

І все було б чудово, якби не одне “але”: дорогий готель, який за шалені гроші тільки зіпсував настрій знаменитості. Читати також Анна Трінчер вийшла на сцену в бракованому костюмі (ФОТО) У своїх Insta-stories Трінчер розповіла, що дуже незадоволена умовами готелю, за який віддала понад 13 тис.

грн за два дні проживання. Питань до цього закладу у неї лишилося дуже багато.Готелі в Польщі мега-дорогі, особливо зараз, бо приїжджає Бейонсе на 2 дні.

Відповідно, ми зняли готель Platinum Residence - це майже біля центру. Дуже дорого: на дві доби - 13 тис. грн. Я вважаю, що це просто космос за такий готель, в якому не прибирають, в якому не включені сніданки, в якому брудна ванна, в якому дуже жорстке ліжко, на якому просто неможливо спати -  в мене вся спина болить,- поскаржилася своїм фанатам співачка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA