Ольга Харлан Польша місто Баку спорт жінки кар'єра золота медаль перемога Ольга Харлан Польша місто Баку

Українська шаблістка стала чемпіонкою на Європейських іграх-2023: фото

Сейчас читают: 617
womo.ua

Українська шаблістка Ольга Харлан завоювала золоту медаль на ІІІ Європейських іграх у Кракові та стала чемпіонкою у змаганнях шаблісток.

Про це повідомляє НОК України. Читайте також: Українська фехтувальниця завоювала «золото» на Європейських іграх-2023 Зазначимо, що українська олімпійська чемпіонка Ольга Харлан успішно пройшла випробування італійською шаблею: в 1/4 в особі Роселли Грегоріо (15:13), в 1/2 — Елоізи Пассаро (15:12), а у поєдинку за золото не залишила жодних шансів 19-річній румунці Ілінці Пантіс (15:3). Читайте також: Українська легкоатлетка завоювала «золото» на Європейських іграх-2023 Це друге у кар’єрі Ольги Харлан золото Європейських ігор, але перше в індивідуальному заліку.

У Баку-2015 вона святкувала перемогу разом з подругами по команді Аліною Комащук, Оленою Кравацькою та Ольгою Жовнір. Читайте також: Українська каратистка виграла «золото» на ІІІ Європейських іграх   The post Українська шаблістка стала чемпіонкою на Європейських іграх-2023: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA