гардероб Стиль Мода бренд жінки одяг

Український бренд жіночого одягу OKRYK випустив літню колекцію: фото

Сейчас читают: 845
womo.ua

Український бренд жіночого одягу OKRYK презентував літній дроп під назвою GETAWAY Summer Drop. Про це йдеться на сайті бренду. Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото Відповідно до концепції компактного гардероба, якої дотримується OKRYK, у дроп увійшло понад десять позицій, а саме: об’ємні сукні у чорному та білому кольорах, бавовняні та пляжні шорти, довгі напівпрозорі сорочки. Читайте також: Український бренд Ruslan Baginskiy виграв премію ANDAM Prize 2023 Також у колекції дебютують нові для бренду позиції: купальники та сумки. Читайте також: Український бренд одягу Vika Adamskaya присвятив колекцію українській кухні: фото За виключенням купальників, тканини в колекції натуральні: віскоза, бавовна, рафія та шкіра.

Палітра кольорів звична для бренду, стримана: кремовий, молочний, чорний, блакитний, темно-синій, пісочний і карамельний відтінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA