Мода бренд париж Ruslan Baginskiy премия українська мода

Український бренд Ruslan Baginskiy виграв премію ANDAM Prize 2023

Сейчас читают: 603
womo.ua

Французька модна премія ANDAM Fashion Award назвала фіналістів, серед яких вперше став український дизайнер Руслан Багінський.

Церемонія оголошення переможців відбулася в Парижі 29-го червня. Про це пише WWD. Зазначається, що український дизайнер та засновник однойменного бренду Руслан Багінський, у чиїх капелюхах виступає сама Бейонсе, став лауреатом французької модної премії Andam Award у категорії «аксесуари». Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото Фото: instagram.com/ruslanbaginskiy_hats Переможець кожної з премій ANDAM отримує можливість роботи з ментором — професіоналом фешн-індустрії, що протягом року супроводжує дизайнера і допомагає з розвитком бренду.

В категорії аксесуарів ментором переможця цього року стане представник французького Дому Hermès Гійом де Сейнес. Фінал конкурсу відбудеться в Парижі 30 червня. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани Як відомо, капелюшки Багінського є у колекції Періс Хілтон, Емілі Ратаковскі, Лілі Коллінз та навіть покійної королеви Єлизавети II, яка прийняла від Руслана створений для неї особисто капелюх. Читайте також: Український бренд одягу Vika Adamskaya присвятив колекцію українській кухні: фото Премія ANDAM (Association Nationale pour le Developpement des Arts de la Mode — Державна асоціація розвитку мистецтва моди) заснована Наталі Дюфур у 1989 році як спільний проєкт Міністерства культури Франції та організації Defi Mode.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA