місто Київ діти розвиток місто Київ

Аптека Доброго Дня влаштувала сімейний фестиваль на Мамазліт: фото

Сейчас читают: 562
womo.ua

17 червня у парку Орлятко відбувся сімейний фестиваль “МАМАЗЛІТ НЕЗЛАМНОСТІ”, де Аптека Доброго Дня стала титульним партнером заходу.

Мережа представила велику зону розваг Доброго Дня Land Park, де діти змогли відволіктись від буремного сьогодення та пограти на надувних гірках, пострибати на банджи-джампінгу та скуштувати солодкої вати.

А серед батьків мережа аптек розіграла корисні подарунки. А ще, кожен міг протестувати ексклюзивну косметику брендів Babaria, Corine de Farme, Beter та Lactovit. Читайте також: У ЄС вилучили 240 дітей із родин українських біженців: деталі Також, в рамках благодійної ініціативи Аптека Доброго Дня та ГО “Землячки” на Мамазліт Киця Захисниця зібрала близько 9 тис грн на літню форму для жінок на передову.

Серед представленого асортименту продукції на заході були і бренди Beter та Lactovit, тому від кожної проданої одиниці ще 3 грн будуть перераховані на збір. Читайте також: На окупованих територіях росіяни експлуатують українських дітей Читайте також: Виїзд за кордон неповнолітніх дітей: з’явилися нові правила Всього “МАМАЗЛІТ НЕЗЛАМНОСТІ” відвідало близько 5 тис учасників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA