Мода бренд українська мода благодійність війна одяг

Катерина Осадча і бренд One by One випустили благодійну колекцію патріотичного одягу: деталі

Сейчас читают: 689
womo.ua

Відома телеведуча Катерина Осадча з перших днів війни створила телеграм-бот «Пошук зниклих» та разом з великою волонтерською командою допомагає українцям у пошуку зниклих родичів.

Місія пошуку зниклих людей під час військових дій – це той найважливіший сенс, який закладено в колекцію. Офіційний мерч проєкту – речі, створені креативною командою One by One та Катериною Осадчою, які наповнені сенсом, та стануть нетривіальною складовою патріотичного гардероба.

Ошатні сорочки та сукні із льону представлені із вишивкою по коміру та традиційними зав’язками китицями спереду, а широкі рукави оздоблені орнаментом, в якому за допомогою діджитал конструктора закодовані слова — головне гасло проєкту Пошук зниклих: «Я без тебе як синій без жовтого.

Я без тебе як жовтий без синього». Читайте також: Команда соціального проєкту «Пошук зниклих» за рік знайшла 2 145 українців Тож, безсумнівно, цей візерунок колекції є оберегом, в якому закладені найважливіші для кожної людини сенси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA