My X (X) Мода бренд українська мода одяг колекція бренди одягу My X (X)

Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото

Сейчас читают: 820
womo.ua

Продовжуємо знайомити вас з українськими брендами, а саме — новинками тижня. До вашої уваги невеличка добірка українських брендів, які випустили літні колекції одягу для жінок. MY x MY Бренд MY x MY представив літню капсулу, натхненну силою природи.

До колекції увійшли знакові мідісукні бренду та класичні костюми у нових кольорах та патернах. Літня капсула також приділяє особливу увагу квітковим принтам. Читайте також: Польський бренд створив літню колекцію одягу за мотивами картин української художниці: фото iam Бренд iam презентував літню колекцію.

Бренд у новій колекції передав настрій канікул та відпочинку. Центром колекції став лляний сет, що складається з жакета, штанів з защипами та легкого тренча пшеничного відтінку. Читайте також: Український бренд випустив трендові мікросумки: фото TOTAL WHITE Бренд TOTAL WHITE представив комфортну літню колекцію одягу, яка  легко поєднується як між собою, так і з іншими речами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA