Vivienne Sabo Росія війна новини важливо знати Vivienne Sabo Росія

Перевіряємо косметички і не спонсоруємо тероризм: бренд з російським "корінням" Vivienne Sabo досі продається в Україні

Сейчас читают: 701
hochu.ua

Ні для кого не секрет, що в Україні заборонений продаж брендів і надання послуг, які належать російським громадянам або мають якесь відношення до росії.

Проте за дивовижним збігом обставин продукція, яка тісно пов'язана з росією, все ще перебуває на полицях українських магазинів.

Один із таких брендів — Vivienne Sabo. Читати також Терапія, що нормалізує життя українців: як музика лікує ПТСР і до кого звертатися за допомогою Vivienne Sabo — це косметичний бренд, що спеціалізується на виробництві недорогої, але якісної продукції для макіяжу, включаючи туш для вій, помади, пудри та інші засоби.

Багато українців люблять цю косметику за те, що вона дуже якісна і доступна. Здавалося б, немає жодних проблем... Крім тієї, що ця марка належить російській підприємниці!Російська підприємниця у сфері косметики та індустрії краси Наталія Ракоч є засновницею Vivienne Sabo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA