бодишейминг львів мистецтво

У Львові встановили бодипозитивну скульптуру жінки: реакція суспільства

Сейчас читают: 188
womo.ua

У Стрийському парку в рамках тижня скульптури створили вісім сучасних фігур із сірого граніту українських і закордонних авторів.

Проте у соцмережах піднялася хвиля хейту щодо скульптури «Впевнена» українського митця Василя Корчового. Незадоволені фігурою жінки називають її «огидною», «монстром», «непотребом» та вважають, що скульптура «травмує дітей» своїм виглядом. Читайте також: У Смілі 5-річний хлопчик продає свої картини заради допомоги ЗСУ: фото та відео Натомість чимало українців та українок виступили на захист скульптури.

Працівниця Львівської міської ради Тетяна Кожокар закликала припинити оцінювати людей за зовнішністю. Читайте також: У центрі столиці встановили скульптуру Привида Києва Читайте також: Зевс — найпопулярніший міфічний персонаж: використання імені в сучасному світі Сам Василь Корчовий вважає, що «покликання художника — ламати стереотипи», а своєю скульптурою він виступив проти бодишеймінгу, до якого українське суспільство останнім часом вдається все частіше. «Скульптурний маршрут» діятиме з 18 серпня до 24 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, InstagramтаFacebook. The post У Львові встановили бодипозитивну скульптуру жінки: реакція суспільства appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA