трансгендер ЛГБТ ЛГБТК львів розслідування Прокуратура

Побиття трансгендерної військової у Льовові: поліція затримала нападника, фото

Сейчас читают: 936
womo.ua

Поліція затримала нападника на трансгендерну військову в центрі Львова. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Зазначається, що за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 22-річному уродженцю Рівненської області.

Йому інкримінують вчинення умисних дій, спрямованих на пряме обмеження прав за ознаками статі, інших переконань, поєднаних з насильством (ч.

2 ст. 161 КК України). Читайте також: У центрі Львова побили трансгендерну військову: подробиці та відео За даними слідства, близько 10 години вечора 15 серпня цього року на одній із центральних вулиць Львова підозрюваний напав на трансгендерну особистість. Читайте також: Американська трансгендерна журналістка стала спікеркою ЗСУ: хейт та реакція Міноборони Фігурант словесно ображав жертву, після чого завдав їй декілька ударів кулаками та ногою по обличчю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA