Фото школа освіта львів відео

У Львові будують школу на 3D-принтері: фото та відео

Сейчас читают: 384
womo.ua

У Львові стартувало будівництво школи за допомогою 3D-друку. Про це повідомили у Львівській міськраді. Читайте також: Статеве виховання у школах: у МОН зробили дві різні заяви Будівництво за допомогою 3D-друку не дешевше за звичайне, однак дозволяє реалізувати проєкт у десять разів швидше.

Бюджет проєкту становить до 1,5 мільйона доларів, а будівництво триватиме майже п’ять тижнів. Читайте також: В Україні більшість людей незадоволені освітнім процесом у школі цього року: результати опитування Відкриття додаткового корпусу для першокласників школи №23 запланували на 1 січня 2024 року.

У Balbek Bureau показали перші візуалізації проєкту. Це буде одноповерховий навчальний корпус з класними кімнатами, вчительською, санвузлами та холом з інклюзивним простором. Читайте також: Європейський університет інтегрував у навчання методику армії Ізраїлю: подробиці Згодом команда фонду Team4UA планує відновлювати пошкоджені внаслідок агресії рф будинки, мости й критичну інфраструктуру за допомогою 3D-друку.

Для цього Team4UA планує створити тренінговий центр для українців, а також доставити в Україну 3D-принтери. The post У Львові будують школу на 3D-принтері: фото та відео appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA