книги львів видавництво "Ранок" дитяча література

ТОП продажів видавництва «Ранок» на BookForum у Львові

Сейчас читают: 811
womo.ua

ТОП-10 дитячої літератури  Пес Патрон: Пес Патрон і Шкарпетковий монстр:  Всі чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира.

Всі знають, як він рятує тисячі життів, знаходячи міни та вибухівку. Але чи знаєте ви, що Патрон ще врятував Землю від здоровезного Шкарпеткового Монстра, який прилетів з далекої галактики?

Ні? Тоді розгортайте цей фантастичний комікс, і ви довідаєтесь про те, що сталося, коли Патрон натрапив на Монстра, чим небезпечні шкарпетки і як Патрон та його друзі, Святе Каченя й робот Григорій, перемогли прибульців-агресорів.

Такі пригоди — це справжня фантастика! Але у Патрона всі пригоди неймовірно фантастичні! Ліцензійні кошти від продажу кожного комікса йдуть у благодійний «Фонд Пса Патрона». Друзяки-динозаврики: Як гуляли Гелловін:  Цьогоріч Расмус і Тіммі вирішили як слід відсвяткувати Гелловін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA