Брітні Спірс Скандал співачка відео Брітні Спірс

З'явилися докази побиття Брітні Спірс охоронцями відомого баскетболіста (ВІДЕО)

Сейчас читают: 109
hochu.ua

Днями, із популярною американською співачкою Брітні Спірс стався прикрий випадок. Зірку побили охоронці відомого баскетболіста Віктора Вембаньями.У ЗМІ  активно обговорювалися деталі цього інциденту.

А 8 липня, на ютуб-каналі редакції видання TMZ з’явився відеозапис, на якому чітко видно , як представник охоронної служби спортсмена Даміан Сміт застосовує силу проти Спірс.

Чоловік вдарив Брітні по обличчю тильною стороною руки. Читати також Брітні Спірс відсвяткувала першу річницю весілля на пляжі і засвітила всі свої вигини у жовтому бікіні (ВІДЕО) Скандальний випадок стався увечері в ресторані Catch у готелі Aria, коли селебритіз вирішила підійти підійшла до Вембаньями, щоб привітати його та взяти автограф.

Співачка по-дружньому ляснула Віктора по плечу, після чого на неї накинулася охорона знаменитого спортсмена та завдала зірці удару, після якого Спірс впала на підлогу.Відомо, що Брітні Спірс вимагає публічних вибачень від баскетболіста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA