місто Кременчук місто Кременчук

У Львові провели першу благодійну гастровечерю за книгою мисткині та дослідниці кулінарної спадщини України, яку вбила російська ракета

Сейчас читают: 661
womo.ua

“Спочатку ти готуєш просто, а потім починаєш думати, що ти готуєш і для чого”, — каже шеф-кухар Євгеній Сушко.27 липня у Citadel — Gastro Boutique Hotel & Restaurant відбулася найперша благодійна гастровечеря за книгою «ЖУК» («Жива Українська Кухня») Олі Павленко (творче псевдо – Оля Кольорово).

Ольга Павленко – мисткиня та дослідниця кулінарної спадщини України, вбита російською ракетою, що влучила 27 червня 2022 року у торговий центр «Амстор» ( м.

Кременчук ). Незадовго до своєї загибелі вона видала перший том видання «ЖУК», в якому зібрані десятки страв з різних регіонів нашої країни.

Цей збірник став дороговказом для тисяч поціновувачів українських гастрономічних традицій. Після загибелі Ольги, небайдужі шеф-кухарі, ресторатори та гастроблогери підхопили ініціативу і, зокрема, Євгеній Сушко, шеф-кухар Citadel — Gastro Boutique Hotel & Restaurant, озвучив ідею провести благодійну вечерю за рецептами з книги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA