Володимир Остапчук зірки шоубізнес Христина Горняк Володимир Остапчук

"Виживаю, як можу": колишня дружина Остапчука посміялася з чуток про те, що після розлучення вона стала жити гірше

Сейчас читают: 195
hochu.ua

Христині Горняк, колишній дружині Володимира Остапчука, який нещодавно потрапив у гучний скандал, постійно "прилітають" звинувачення в тому, що вона жила за рахунок свого ексчоловіка.

Недоброзичливці дівчини почали розпускати чутки про те, що після розлучення вона змушена економити, адже тепер у неї немає "спонсора".

Однак ці закиди Христина сприймає з іронією.Так один із користувачів Instagram написав Христині Горняк, що в період стосунків з Володимиром Остапчуком вона насолоджувалася розкішшю, а тепер, на його думку, обмежується дешевим одягом та продуктами. "З Володимиром ваше життя було шикарнішим, ніж зараз...

Дешеве все. Прикро" — відправив повідомлення користувач з такими словами. Читати також Ексдружина Остапчука зізналася, чи заважає медійність її новим стосункам Проте Христина не стала захищатися чи викладати скріншоти з цінами на свої речі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA