культура путешествия выставки

Піднятися на Еверест, подивитися шоу Cirque du Soleil і не тільки: Україною подорожуватиме інтерактивна виставка #Вражаріум

Сейчас читают: 236
cosmo.com.ua

28 серпня у столиці стартує інтерактивна виставка #Вражаріум від Smile — протягом наступних двох місяців, окрім Києва, вона побуває у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.

Експозиція у двох морських контейнерах складається з понад сорока інтерактивів і шістьох VR-станцій, завдяки яким українці зможуть подорожувати світом і отримувати найрізноманітніші враження, не виїжджаючи зі свого міста.  Що варто зробити у «Вражаріумі» від Smile: Піднятися на Еверест, вирушити на сафарі та аплодувати на шоу Cirque du Soleil  у віртуальній реальності    Завдяки окулярам віртуальної реальності ви зможете піднятися на Еверест разом з альпіністом Джоном Гріффітом, опинитися на шоу Cirque du Soleil та вирушити на африканське сафарі, щоб зустрітися з левами й слонами. Політати над українською пустелею та українською столицею Також у віртуальній реальності гості виставки можуть здійснити політ над Станіславськими кручами, рожевим озером чи біля вітряків над Олешківською пустелею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA