Україна День Незалежності війна привітання UNITED24 війна в Україні свято Україна

«Любіть Україну»: голлівудські та українські зірки привітали українців з Днем Незалежності

Сейчас читают: 128
womo.ua

Сьогодні, 24 серпня, вся Україна і не тільки відзначає День Незалежності. Оригінально привітати українців вирішили й світові зірки, які є амбасадорами UNITED24.

У День Незалежності України імениті актори й спортсмени з різних куточків світу передали слова підтримки та солідарності українському народу, зачитавши вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну». Читайте також: UNITED24 розігрує український прапор з автографами учасників Imagine Dragons: деталі Любіть Україну, як сонце, любіть,Як вітер, і трави, і води,В годину щасливу і в радості мить,Любіть у годину негоди!

Любіть Україну у сні й наяву,Вишневу свою Україну,Красу її, вічно живу і нову,І мову її солов’їну. Для нас вона в світі єдина, однаВ просторів солодкому чарі…Вона у зірках, і у вербах вона,І в кожному серця ударі… Як та купина, що горить — не згора,Живе у стежках, у дібровах,У зойках гудків, і у хвилях Дніпра,І в хмарах отих пурпурових.

Любіть у коханні, в труді, у бою,Як пісню, що лине зорею…Всім серцем любіть Україну свою —І вічні ми будемо з нею! The post «Любіть Україну»: голлівудські та українські зірки привітали українців з Днем Незалежності appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA