День Незалежності музика свято ТРЦ Gulliver афіша

Де святкувати День Незалежності: українські хіти у виконанні НАОНІ оркестра на терасі ТРЦ Gulliver

Сейчас читают: 511
womo.ua

24 серпня команда A Concert запрошує відсвяткувати День Незалежності України під улюблені українські пісні у виконанні НАОНІ — Національного академічного оркестру народних інструментів України.

Подія відбудеться на відкритій терасі ТРЦ Gulliver з чудовим краєвидом на центр Києва. На День Незалежності України оркестр гратиме святкову програму під назвою «Музика незламних», в яку увійдуть визначні українські композиції минулого і сьогодення: «Ой у лузі червона калина», «Щедрик», «Стефанія» та інші культові композиції.

Улюблені пісні країни в цей день прозвучать особливо піднесено та святково. Читайте також: Ода коханню та пристрасті: BRYANGIN представляє нову пісню «Фурія» НАОНІ — провідний мистецький колектив України з багаторічним досвідом.

В оркестрі нараховується близько 40 народних інструментів, а музиканти у його складі — кращі з майстрів української інструментальної музики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA