Турция фестиваль події Турция

Перший Міжнародний фестиваль "Прем’єра року": подробиці грандіозної події

Сейчас читают: 111
hochu.ua

Перший Міжнародний фестиваль "Прем’єра року" відбудеться з 1 по 8 травня 2022 року. Більше цікавої інформації про подію — вже в нашому матеріалі.Отже, вже в травні наступного року на узбережжі Середземного моря у Туреччині (Анталія або Аланія) відбудеться Перший Міжнародний фестиваль музичних прем’єр.

1000 пісень-номінантів, 300 зірок, 500 представників ЗМІ та 4000 глядачів в залі.На події будуть задіяні декілька локацій; кожного дня в рамках фестивалю відбуватимуться концерти, а також інші культурно-розважальні та спортивні заходи."Прем'єра року" об'єднає на одній сцені зірок музичного олімпу, дебютантів і гостей.

Подія стане однією з найяскравіших у світі шоу-бізнесу. В рамках фестивалю відбудуться зйомки української та турецької версії Міжнародної музичної премії, а згодом — європейської.Феєрична церемонія музичної премії, червоний хідник, фірмові вечірки, концерти улюблених зірок, фан-зустрічі, автограф та фотосесії, спортивні змагання, відпочинок на узбережжі Середземного моря та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA