автомобили porsche

Компанія Porsche відкрила у центрі Києві перший салон у форматі бутіка

Сейчас читают: 587
womo.ua

Компанія Porsche відкрила у Києві перший в Україні салон у форматі бутіка — «Porsche Now». Бутік відкритий для знайомства клієнта з брендом.

Реалізована архітектурна концепція «Porsche Now» є вираженням нової концепції глобального дизайну бренду, яка забезпечує інтерактивне середовище для продажу автомобілів, де відвідувачі можуть взаємодіяти з брендом, автомобілями та консультантами.

Ознайомитися із ексклюзивними кольорами, відчути на дотик матеріали оздоблення, побудувати графічну модель майбутнього автомобіля можливо у спеціальній зоні для конфігурації автомобіля та за допомогою технології доповненої реальності та VR-окулярів клієнти можуть побачити як автомобіль їх мрії оживає.

До замовлення доступні всі моделі Porsche, передбачені для європейського ринку. В бутіку представлена колекція аксесуарів Porsche Driver’s Selection: повсякденний та спортивний одяг, галантерея, колекція валіз, інвентар для активного відпочинку, колекційні моделі автомобілів і багато іншого, що

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA