люди

Перша ракетка України запускає власний бренд енергетичних батончиків

Сейчас читают: 803
liza.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна створила власний бренд натуральних енергетичних батончиків SvitFit.SvitFit ― перший український бренд здорового харчування, заснований спортсменкою.

Тенісистка спрямовуватиме 10% від продажу кожного батончика SvitFit до благодійного Фонду Еліни Світоліної в Україні, який сприяє розвитку тенісу і підтримує юних тенісистів.Відома спортсменка завжди цікавилася темою здорового харчування та нещодавно завершила курс із нутриціології в Канаді.

Саме тому вона дуже ретельно підійшла до відбору інгредієнтів для свого нового продукту.«Правильне харчування ― запорука здоров’я, успіху і навіть гарного настрою.

Я завжди цікавилася темою здорової їжі та радію тому, що маю можливість вплинути на культуру харчування людей і представити дійсно корисний продукт», ― каже Еліна Світоліна.Публикация от Elina Svitolina (@elisvitolina) 21 Сен 2020 в 8:44 PDTУ складі продукту лише натуральні горіхи, сухофрукти, ягоди і рисовий протеїн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA