Ксения Мишина стереотипы стб Холостячка Ксения Мишина

Холостячка: СТБ запускає діджитальну кампанію #СильнаЯ проти стереотипів

Сейчас читают: 596
cosmo.com.ua

Телеканал СТБ запускає соціальну диджитальну кампанію #СильнаЯ, яка стане частиною промокампанії романтичного реаліті «Холостячка» з Ксенією Мішиною. #СильнаЯ порушить важливу тему поширених у суспільстві стереотипів щодо жінок, показавши їхню суперечливість і абсурдність.

Незважаючи на те, що ми живемо в сучасному світі, українські жінки досі стають заручницями ярликів, які їм нав’язує оточення.

Згідно з дослідженням громадської думки, здійсненим міжнародною компанією Ipsos на замовлення Фонду Олени Пінчук: 65% українців вважають, що жінку сприймають за зовнішнім виглядом, що вона «передовсім красуня»; 59% досі схильні думати, що жінки ― слабка стать; 40% упевнені, що чоловік має право дозволити або заборонити жінці якісь учинки; 21% українців жінку за кермом дорогої автівки називають утриманкою.

На прикладі відвертих історій успішних жінок #СильнаЯ підтримає і надихне українок ― як тих, котрі активно борються з гендерними стереотипами, так і тих, які особисто з ними зіткнулися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA